Καθαρισμός Χαλιών

 

Άριστη Ποιότητα Καθαρισμού

Στα Ταπητοκαθαριστήρια Ανδρέας Πιτσούλης αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη φροντίδα τον καθαρισμό των χαλιών σας.

Χρησιμοποιούμε πάντα σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού των χαλιών και οικολογικά προϊόντα και υποαλλεργικά απορρυπαντικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία των χρωμάτων και των ινών των χαλιών.

Η μακροχρόνια πείρα μας στο χώρο του καθαρισμού από το 1989 μέχρι και σήμερα μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας σε προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.


Ολοκληρωμένος Καθαρισμός σε κάθε τύπο χαλιών

Παρέχουμε ολοκληρωμένο καθαρισμό, σε όλους τους τύπους χαλιών:

  • Ολομέταξα χειροποίητα
  • Μάλλινα μηχανής
  • Χειροποίητα μάλλινα
  • Συνθετικά μηχανή
  • Χαλί κοκκοφοίνικα
  • Μεταξωτά σύμμεικτα
  • Μοκέτες
  • Φλοκάτες

Διαδικασία καθαρισμού χαλιών

Παραλαβή
Αναλαμβάνουμε δωρεάν την παραλαβή των χαλιών σας.
Κατόπιν συνενοήσεως, το έμπειρο προσωπικό μας θα παραλάβει τα χαλιά σας από το χώρο σας.
Τεχνικός Έλεγχος
Ένας προσεκτικός έλεγχος του χαλιού από ένα έμπειρο συνεργάτη μας πραγματοποιείται.
Το είδος, η ποιότητα και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες προσδιορίζονται, ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη μέθοδος καθαρισμού.
Τίναγμα
Πριν ξεκινήσει το πλύσιμο του χαλιού γίνεται το τίναγμα του για να απομακρυνθούν από το πέλος μέχρι τη ρίζα του χαλιού στερεοί ρύποι και κόκκοι σκόνης.
Τυχόν επίμονοι λεκέδες καθαρίζονται τοπικά.
Μέθοδοι Καθαρισμού Χαλιών
Ανάλογα με την ποιότητα του χαλιού σας, καθορίζεται ο τρόπος με τον οποίο θα καθαριστεί:

Υγρό Πλύσιμο για Μηχανοποίητα Χαλιά και Μοκέτες

Το πλύσιμο χαλιών και μοκετών γίνεται στον χώρο μας από εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.
Ολα τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν είναι επιβλαβές προς τον ανθρώπινο οργανισμό.

Μάθετε Περισσότερα για τον Υγρό Καθαρισμό

Στεγνό Καθάρισμα για Ευαίσθητα Χαλιά

Το Στεγνό Καθάρισμα συνιστάται για ολομέταξα, χειροποίητα και ευαίσθητα μάλλινα χαλιά.
Με τη μέθοδο αυτή το χαλί σας καθαρίζεται και απολυμαίνεται, διατηρώντας τα "πολύτιμα συστατικά" του ακέραια και αμετάβλητα για χρόνια.

Μάθετε Περισσότερα για το Στεγνό Καθάρισμα
Στύψιμο
Μετά τη διαδικασία του πλυσίματος, το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικά μελετημένο φυγοκεντρικό στεγνωτήριο. Για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας χρησιμοποιείται σύγχρονη τεχνολογία με Φυγοκεντρικό Στράγγισμα, κατά την οποία αφαιρείται το 90% της υγρασίας απο το χαλί, χωρίς αυτό να ξεβάφει ή να ξεχειλώνει, και τα κρόσια γίνονται πεντακάθαρα και δείχνουν σαν καινούρια.
Άπλωμα
Τα χαλιά σας στη συνέχεια στεγνώνουν στον ειδικά διαμορφωμένο και στεγασμένο χώρο μας για όσο χρόνο απαιτείται ανάλογα με τον τύπο τους. Προστατευμένα από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες UV του ηλίου διατηρούν το ζωντανό τους χρώμα και στεγνώνουν φυσικά χωρίς γάγλες.
Τύλιγμα & Συσκευασία
Καθαρό πλέον το χαλί τυλίγεται με μαλακτικό ή λαμπρυντικό και τυλίγεται προσεχτικά σε ειδικό μηχάνημα συσκευασίας. Χρησιμοποιείται ειδικό φύλλο νάυλον, ανθεκτικό σε μεταφορές και τοποθετήσεις. Η θέση κάθε χαλιού στην αποθήκη καταγράφεται στη βάση του συστήματός μας και ειδική ετικέτα μπαίνει στο χαλί.
Φύλαξη
Η φύλαξη των χαλιών σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, εγγυάται την σωστή τοποθέτηση τους σε συνθήκες αποθήκευσης, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγειηνής, μακρυά από υγρασία, οσμές, ή άλλους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν σε κοινές αποθήκες. Όταν εσείς επιθυμήσετε να στρώσετε τα χαλιά σας, δεν μένει παρά να μας τηλεφωνήσετε.
Παράδοση
Το συνεργείο μας παραδίδει στο χώρο σας τα χαλιά σας πλέον σαν καινούργια για να απολαύσεται τη ζεστασιά του σπιτιου σας και αυτό το χειμώνα!

Αξιοποιήστε το άρτια ειδικευμένο προσωπικό και το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μας.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Video: Τιναχτήρι Carpet Cleaner

Video: Πλυντήριο Carpet Cleaner

Δωρεάν Φύλαξη και Παράδοση / Παραλαβή

Σε όλους τους τάπητες που καθαρίζουμε, προσφέρουμε δωρεάν φύλαξη και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.