Υγρός Καθαρισμός Μηχανοποίητων Χαλιών και Μοκετών

 

Υγρός Καθαρισμός Χαλιών με Σύγχρονο Εξοπλισμό

Ο τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνει την δυνατότητα εύκολα αλλά και γρήγορα να είμαστε αποτελεσματικοί και να σας παρέχουμε πάντα πρώτης ποιότητας υπηρεσίες.

Κάθε χαλί ή μοκέτα αντιμετωπίζεται μεμονωμένα μέσα στην παραγωγική γραμμή του καθαρισμού.

Αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λεκές, όπως κρασί ή μελάνι ή κάτι άλλο, αρχικά δίνεται ιδιαίτερη πρόνοια στο επίμαχο σημείο, έως ότου να επανέλθει στην δυνατότερη καλύτερη αρχική του κατάσταση.

Διαδικασία Υγρού Καθαρισμού Χαλιών και Μοκετών

Η Παραλαβή των Χαλιών σας

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας θα παραλάβουν από το χώρο σας τα χαλιά και θα τα μεταφέρουν με ασφάλεια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει των υπεύθυνο και επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών σας για να λάμπουν και να φαίνονται σαν καινούργια.Αναλυτική Περιγραφή Εργασιών Υγρού Καθαρισμού Χαλιών:

Ξετύλιγμα
Ένα τύμπανο δένει το χαλί στον ιμάντα μεταφοράς.
Πρόπλυση
Μπεκ δίνουν νερό και απορρυπαντικό στο χαλί, ψεκάζουμε το λεκέ τοπικά με το χέρι εάν χρειαστεί.
Πλύση

12 λεπτές βούρτσες ρυθμιζόμενης ταζύτητας και πίεσης τρίβουν το χαλί εξισσοροπώντας τις δυνάμεις τριβής που ασκούνται πάνω στο χαλί. Έτσι τα ρέλια δεν ξεχυλώνουν και το χαλί κρεμάται στην απλώστρα ευθεία χωρίς γάγλες.

Όταν το χαλί πλένεται από κάτω, αναβλύζει νερό υποχρεώνοντας τη βρωμιά να περάσει μέσα από τους κόμπους του χαλιού, ώστε να βγει στην επιφάνεις και να παρασυρθεί από τις βούρτσες.

Προξέπλυμα
Ακολουθεί μία κυλινδρική βούρτσα με αυτόματη ρύθμιση ύψους, πίεσης και ελεγχόμενων στροφών, η οποία συνοδεύεται από μικρά τύμπανα που πατούν το χαλί πάνω στον ιμάντα μεταφοράς. Έτσι απομακρύνωνται τρίχες και μικροσωματίδια.
Ξέπλυμα
2 παλυνδρομικά μπεκ ψεκάζουν το χαλί με καθαρό νερό και από την πίσω πλευρά του.
Στύψιμο
Μετά τη διαδικασία του πλυσίματος, το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικά μελετημένο φυγοκεντρικό στεγνωτήριο. Για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας χρησιμοποιείται σύγχρονη τεχνολογία με Φυγοκεντρικό Στράγγισμα, κατά την οποία αφαιρείται το 90% της υγρασίας απο το χαλί, χωρίς αυτό να ξεβάφει ή να ξεχειλώνει, και τα κρόσια γίνονται πεντακάθαρα και δείχνουν σαν καινούρια.
Τύλιγμα & Συσκευασία
Καθαρό πλέον το χαλί τυλίγεται με μαλακτικό ή λαμπρυντικό και τυλίγεται προσεχτικά σε ειδικό μηχάνημα συσκευασίας. Χρησιμοποιείται ειδικό φύλλο νάυλον, ανθεκτικό σε μεταφορές και τοποθετήσεις. Η θέση κάθε χαλιού στην αποθήκη καταγράφεται στη βάση του συστήματός μας και ειδική ετικέτα μπαίνει στο χαλί.
Φύλαξη
Η φύλαξη των χαλιών σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, εγγυάται την σωστή τοποθέτηση τους σε συνθήκες αποθήκευσης, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγειηνής, μακρυά από υγρασία, οσμές, ή άλλους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν σε κοινές αποθήκες. Όταν εσείς επιθυμήσετε να στρώσετε τα χαλιά σας, δεν μένει παρά να μας τηλεφωνήσετε.
Παράδοση
Το συνεργείο μας παραδίδει στο χώρο σας τα χαλιά σας πλέον σαν καινούργια για να απολαύσεται τη ζεστασιά του σπιτιου σας και αυτό το χειμώνα!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Video: Τιναχτήρι Carpet Cleaner

Video: Πλυντήριο Carpet Cleaner

Δωρεάν Φύλαξη και Παράδοση / Παραλαβή

Σε όλους τους τάπητες που καθαρίζουμε, προσφέρουμε δωρεάν φύλαξη και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.