Καθαρισμός και Δωρεάν Φύλαξη Ταπήτων με Υπευθυνότητα & Ασφάλεια

Καθαρισμός Χαλιών στο Ηράκλειο Κρήτης

Η εταιρεία ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ δραστηριοποιείται στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών από το 1989. Εξυπηρετεί ιδιώτες και επιχειρήσεις στο Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη.

Από το 2010 η επιχείρηση έχει μεταφερθεί στις νέες, ιδιόκτητες, σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις της προς την βιοτεχνική περιοχή της Τυλίσσου. Οι εγκαταστάσεις αυτές πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις λειτουργίας με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και απόλυτη ασφάλεια.

Ποιότητα και προσιτές τιμές

Η εταιρεία ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

Χρησιμοποιεί πάντα σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού των χαλιών και υποαλλεργικά απορρυπαντικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία των χρωμάτων και των ινών των χαλιών.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να καθαρίσουμε χαλιά, μοκέτες, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες και σαλόνια.

Διακρίσεις

Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι! Μέσω της συνεργασίας με διακεκριμένους φορείς, των πιστοποιήσεων και της συνεχούς εκπαίδευσης, η εταιρεία ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών της.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Pitsoulis Potema

Η ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της POTEMA® στην Ελλάδα και εξειδικεύεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών – μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα. Η μέθοδος που χρησιμοποιεί η POTEMA είναι απόλυτα φυσική χωρίς χημικά. Πέραν της πιστοποίησης στην παροχή υπηρεσιών, η εταιρεία προσφέρει το αυθεντικό προϊόν βιολογικού καθαρισμού και απολύμανσης «POTEMA Mattress Cleaning Spray». Οι υπηρεσίες της POTEMA απευθύνοται σε οικιακούς πελάτες αλλά και σε επαγγελματίες (ξενοδοχεία, ξενώνες, καταλύματα, νοσοκομεία κ.α.).


ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

Pitsoulis Diploma Euresitexnias Η ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για την παραγωγή καινοτόμου συστήματος πλυσίματος χαλιών και άλλων συναφών αντικειμένων.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Pitsoulis Diploma Euresitexnias Η ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ επενδύει στη γνώση και στο ανθρώπινο δυναμικό της. Συμμετέχουμε σε τακτική βάση σε σεμινάρια που έχουν σχέση με το αντικείμενο της εργασίας μας.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Η ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ συμμετέχει ενεργά στα πιο διακεκριμένα σωματεία του κλάδου των ταπητοκαθαριστηρίων στην Ελλάδα.

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Video: Τιναχτήρι Carpet Cleaner

Video: Πλυντήριο Carpet Cleaner

Δωρεάν Φύλαξη και Παράδοση / Παραλαβή

Σε όλους τους τάπητες που καθαρίζουμε, προσφέρουμε δωρεάν φύλαξη και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.