Υπηρεσίες για Ξενοδοχεία

Αναβαθμίστε την ποιότητα και τη διαμονή των πελατών σας

Αναβαθμίστε την ποιότητα και τη διαμονή των πελατών σας, διατηρώντας τα στρώματα, μοκέτες, καναπέδες , καθαρά και υγιεινά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε οικονομία αποφεύγοντας το κόστος αντικατάστασης των στρωμάτων σας.

Υπηρεσίες Ποιότητας

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Ανδρέας Πιστούλης συνεργάζεται με ξενοδοχεία προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα στην απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών και των αλλεργιογόνων οργανισμών.

Τα συνεργεία μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού και το έμπειρο προσωπικό για να καθαρίσει αποτελεσματικά και γρήγορα τα στρώματα του ξενοδοχείου σας. Για τον καθαρισμό στρωμάτων, μοκετών, χαλιών και καναπέδων σας χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο το περιβάλλον και τα κατοικίδια.

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Ανδρέας Πιστούλης είναι πιστοποιημένα από την POTEMA, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των  υπηρεσιών που παρέχει  στους πελάτες της. Η εταιρία POTEMA είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό κέντρο European Centre for Allergy Resaerch Foundation. Για την αποτελεσματικότητα των μεθόδων της, έχει βραβευτεί από αναγνωρισμένα μικροβιολογικά κέντρα και Πανεπιστήμια του εξωτερικού.Προιόντα και Σύστημα Καθαρισμού Potema

Τα προιόντα της Potema μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά στα υπερβολικά μεγάλα ή στα μη πλενόμενα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα όπως τα στρώματα, τις καλύψεις στρωμάτων, τα πλαίσια κρεβατιών, τους καναπέδες, τους υπνόσακους, τα μάλλινα καλύμματα, τα μαξιλάρια, όλα τα είδη μαξιλαριών, τα καροτσάκια μωρών, τα λούτρινα ζωάκια, τα παιχνίδια, τις επενδύσεις των βαλιτσών και των τσαντών, τους τάπητες, τα μάλλινα παπούτσια, τα μάλλινα καπέλα και τα παλτά κ.λπ.

Το SPRAY MATTRESS CLEANING της POTEMA® λειτουργεί αμέσως ενάντια στις μυρωδιές και εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα που περιέχουν τα περιττώματα των ακάριων σκόνης. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τακτικά περίπου κάθε δεκαπενθήμερο όταν αλλάζετε τα ενδύματα κρεβατιών ή όταν αλλάζουν οι φιλοξενούμενοι. Μετά από έναν ψεκασμό στρώματος πρέπει να περιμένετε περίπου 10 λεπτά για να δράσει.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Video: Τιναχτήρι Carpet Cleaner

Video: Πλυντήριο Carpet Cleaner

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.