Καθαρισμός Στρωμάτων

 

Γιατί χρειάζεται ο καθαρισμός στρώματος

Κοιμηθείτε Υγιεινά
Το στρώμα πάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο στο σπίτι μας.

Καθαρίζουμε τακτικά το σπίτι μας, πλένουμε τα ρούχα μας, αλλάζουμε σεντόνια όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα.

Ακόμα κι ένα καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων.

Δεν είναι όμως τα ακάρεα, αυτά κάθε αυτά, που δημιουργούν το σοβαρό πρόβλημα!

Η πρωτεΐνη γουανίνη που περιέχεται στα περιττώματα τους, προκαλεί τις αλλεργίες και τα αναπνευστικά προβλήματα στον άνθρωπο.

Οι σβώλοι των περιττωμάτων τους είναι ελαφρύτεροι από τον αέρα και μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη μέσω της αναπνοής προκαλώντας χρόνια ρινίτιδα.

 

Ποια είναι τα συμπτώματα

Είναι πλέον παγκοσμίως αναγνωρισμένο ότι τα ακάρεα σκόνης είναι άμεσα υπεύθυνα για την εμφάνιση αλλεργικών συμπτωμάτων όπως:

  • ο νυχτερινός και πρωινός βήχας
  • η βουλωμένη μύτη
  • το συνάχι
  • η φαγούρα στη μύτη και στα μάτια
  • η χρόνια βρογχίτιδα
  • το άσθμα

Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα στον κίνδυνο δεδομένου ότι οι πνεύμονες τους είναι ακόμα στο αναπτυξιακό στάδιο. Έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει δραματική αύξηση των αναπνευστικών αλλεργιών και του άσθματος, ειδικά σε μικρές ηλικίες.

...έως και 70% και ο ύπνος σας θα είναι ελαφρύς σε ένα υγιεινό περιβάλλον χωρίς ακάρεα!

 

 

Καθαρισμός Στρωμάτων από τα Ακάρια

Το Εξειδικευμένο Σύστημα Καθαρισμού & Αναζωογόνησης των Στρωμάτων που χρησιμοποιούμε εκμηδενίζει σχεδόν όλα τα προβλήματα των αλλεργιών, που δημιουργούνται από τις εγκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματα των ακάρεωντης ‘‘εσωτερικής σκόνης’’ μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους και τα βακτηρίδια της μούχλας.

Οι μετακινήσεις στο κρεβάτι βοηθούν ώστε να βγουν από το στρώμα ‘‘σύννεφα’’ αλλεργιογόνων, προκαλώντας αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, κ.λ.π.

Οι επαναλαμβανόμενες επεξεργασίες με το Σύστημα Καθαρισμού & Αναζωογόνησης των Στρωμάτων, θα φέρουν γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η μειωμένη δράση των ακάρεων σκόνης κατά 99,97%, μαζί με την μείωση του “μικροβιακού φορτίου” από τα βακτηρίδια της μούχλας και την αναζωογόνηση δωματίου, θα δώσουν μια ανακούφιση στους πάσχοντας από αλλεργίες με καλύτερα αποτελέσματα στην θεραπευτική τους αγωγή.

iΣυμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

  1. Με το Σύστημα Καθαρισμού & Αναζωογόνησης των Στρωμάτων, θα φέρουν γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η μειωμένη δράση των ακάρεων σκόνης κατά 99,97%, μαζί με την μείωση του “μικροβιακού φορτίου” από τα βακτηρίδια της μούχλας και την αναζωογόνηση δωματίου θα δώσουν μια ανακούφιση στους πάσχοντας από αλλεργίες, με καλύτερα αποτελέσματα στην θεραπευτική τους αγωγή.
  2. Τα άκαρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα.
  3. Αν δεν έχετε καθαριστή στρωμάτων, πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, (κάθε 2 βδομάδες), να τα βγάζετε έξω, να τα χτυπάτε Φορώντας Υποχρεωτικά Μάσκα και να τα αφήνετε να τα βλέπει ο ήλιος, μακριά όμως από το καυσαέριο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Ανδρέας Πιτσούλης

Δωρεάν Φύλαξη και Παράδοση / Παραλαβή

Σε όλους τους τάπητες που καθαρίζουμε, προσφέρουμε δωρεάν φύλαξη και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.