Καθαρισμός Παπλωμάτων - Κουβερτών

 

Οικολογικός καθαρισμός σε παπλώματα, κουβέρτες και φλοκάτες

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Ανδρέας Πιτσούλης σας παρέχουν τη δυνατότητα να καθαρίσετε παπλώματα, κουβέρτες, ριχτάρια και φλοκάτες.

Τα παπλωματα καθαριζονται σε ατομικά επαγγελματικά πλυντήρια στεγνωτήρια. Mε αυτόν το τρόπο επιτυγχάνουμε τον άψογο καθαρισμό παπλωματων και την τέλεια αποστείρωση τους κατά το στέγνωμα με υψηλής θερμοκρασίας ατμό.

Mε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και με βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, επιτυγχάνουμε τέλεια αποτελέσματα σε παπλώματα πολυεστερικά ή πουπουλένια, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής για εσάς και την οικογένειά σας.

Με τον Καθαρισμό η Φύλαξη είναι Δωρεάν.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Video: Τιναχτήρι Carpet Cleaner

Video: Πλυντήριο Carpet Cleaner

Δωρεάν Φύλαξη και Παράδοση / Παραλαβή

Σε όλους τους τάπητες που καθαρίζουμε, προσφέρουμε δωρεάν φύλαξη και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.