Καθαρισμός Σαλονιών

 

Καθαρισμός Σαλονιών στο Ηράκλειο

Είναι θέμα υγείας και αισθητικής, οι χώροι όπου περνάμε τις πιο πολλές ώρες τις ζωής μας να αποπνέουν την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας.

Ο καπνός του τσιγάρου, τα καυσαέρια, οι τυχόν λεκέδες σοκολάτας απο τα λερωμένα χεράκια του παιδιού σας, τα παπούτσια κάποιου απρόσεκτου, επιβαρύνουν τόσο το εσωτερικό των επίπλων σας όσο και την εξωτερική επιφάνεια τους.

Μην αναζητάτε πρόχειρες λύσεις με αναμφίβολα αποτέλεσματα, εμπιστευθείτε τα πολύτιμα επιπλά σας στους ειδικούς.

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Ανδρέας Πιτσούλης αναλαμβάνουν επιτόπου τον καθαρισμό των μοκετών και των σαλονιών του σπιτιού σας.

Άριστα εξειδικευμένο προσωπικό με φορητό μηχανολογικό εξοπλισμό επιτόπιου καθαρισμού, έρχεται στον χώρο σας και σας παρέχει υπηρεσίες ποιότητας.

Διαδικασία Καθαρισμού Σαλονιών

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Για τον καθαρισμό των μοκετών σας ή για τον καθαρισμό του σαλονιού σας χρησιμοποιούμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, υποαλλεργικά, μη επιβλαβή προς την υγεία.

Απομάκρυνση Εύθραυστων Αντικειμένων
Πριν τη διαδικασία του καθαρισμού σας ζητούμε να απομακρύνετε από τον χώρο εύθραυστα αντικείμενα από τα έπιπλα που θα χρειαστεί να μετακινήσουμε κατά τον καθαρισμό του σαλονιού σας.
Έλεγχος
Ένας προσεκτικός έλεγχος του σαλονιού πραγματοποιείτε από έμπειρο συνεργάτη μας για τον προσδιορισμό του είδους, της ποιότητας και τυχόν περιοχές με δύσκολους λεκέδες, έτσι ώστε να καθοριστεί η μέθοδος καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθεί.
Αναρρόφηση

Ένα από τα ποιό σημαντικά βήματα του καθαρισμού είναι η αφαίρεση σκόνης και άλλων ρύπων με την μέθοδο της αναρρόφησης όλων των επιφανειών.

Πλύσιμο
Η διαδικασία αποτελείται από 2 στάδια. Στην αρχή γίνετε προ-ψεκασμός και μετά κανονική πλύση με φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά. Στο τέλος, στέγνωμα της επιφάνειας με απαγωγή της υγρασίας μέχρι και 95%.
Τελικός έλεγχος
Με την ολοκλήρωση της εργασίας καθαρισμού κάνετε τον τελικό έλεγχο για να δείτε και εσείς το αποτέλεσμα του καθαρισμού και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Ανδρέας Πιτσούλης

Δωρεάν Φύλαξη και Παράδοση / Παραλαβή

Σε όλους τους τάπητες που καθαρίζουμε, προσφέρουμε δωρεάν φύλαξη και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.