Καθαρισμός Κουρτινών

 

Υπηρεσίες Καθαρισμού Κουρτινών

Η κουρτίνα είναι μια ευαίσθητη επιφάνεια που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Στις κουρτίνες υπάρχουν διαφορετικά είδη υφασμάτων και ραφής, κι αν δεν εφαρμοσθεί η σωστή μέθοδος καθαρισμού και συντήρησης, οι κουρτίνες μπορεί να ζαρώσουν ή να καταστραφούν.

Οι κουρτίνες αφού περάσουν από διαδικασία κατάλληλου ποιοτικού ελέγχου, διαχωρίζονται σε αυτές που καθαρίζονται μόνο με στεγνό καθάρισμα και σε αυτές που μπορούν να πλυθούν.

Υπηρεσίες καθαρισμού που παρέχουμε:

  • Παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.
  • Καθάρισμα κουρτινών με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα
  • Επιτόπου καθαρισμός κουρτινών.
  • Κρέμασμα και ξεκρέμασμα.
  • Εφαρμόζουμε όλες τις μεθόδους καθαρισμού - στεγνό καθάρισμα, υγρό καθάρισμα καθάρισμα με ατμό, αφαίρεση λεκέδων και οσμών.

 

Συμβουλές για τον καθαρισμό κουρτινών

  1. Συνιστούμε οι κουρτίνες που μπορούν να δεχθούν μόνο στεγνό καθάρισμα, να καθαρίζονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, γιατί το καυσαέριο, η σκόνη, ο καπνός και η έκθεσή τους στον ήλιο, αλλοιώνουν τις ίνες τους με επακόλουθο να παρουσιάζονται αλλοιώσεις των χρωμάτων καθώς και προβλήματα κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας τους, όπως ανοίγματα ή ξηλώματα.
  2. Συχνός καθαρισμός. Oι λεκέδες με το πέρασμα του χρόνου καθίστανται πιο επίμονοι, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την επιθυμητή ποιότητα καθαρίσματος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ POTEMA

Για Ιδιώτες και Ξενοδοχεία. Η POTEMA® εξειδικέυεται στις υπηρεσίες καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών - μοκετών από τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τη μούχλα.

Ανδρέας Πιτσούλης

Δωρεάν Φύλαξη και Παράδοση / Παραλαβή

Σε όλους τους τάπητες που καθαρίζουμε, προσφέρουμε δωρεάν φύλαξη και δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.

Επικοινωνία

Προσφατα Νεα

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο

Καλώς ήρθατε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο. Ο νέος δικτυακός τόπος των "Ταπητοκαθαριστηρίων Ανδρέας Πιτσούλης" διαθέτει σύγχρονη εικόνα και υπακούει στη φιλοσοφία του responsive web design, ώστε να εμφανίζεται βέλτιστα σε όλες τις φορητές συσκευές. Ο επισκέπτης του site μπορεί…

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα

Συμβουλές για ένα καθαρό στρώμα Τα ακάρεα "εσωτερικής σκόνης" είναι δύσκολο "να βγουν έξω" από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο…

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τα τελευταία Νέα και τις Προσφορές μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε βέλτιστα όλες μας τις υπηρεσίες.